מתכונים

עוגת תפוחים ושוקולד טבעונית

SAMSUNG CAMERA PICTURES

חומרים:
תבנית קוגלהוף בקוטר 21 ס”מ
6-8 תפוחי סמית’ בינוניים קלופים ופרוסים לפלחים דקים
3 כפות סוכר חום
1/4 כוס מיץ לימון
1 כפית קינמון
2 כוסות חלב סויה
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן זית עדין בטעמו
1 ו- 1/2 כפיות תמצית וניל
2.5 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שוקולד מריר קצוץ גס

אופן הכנה:
1. מכינים את התפוחים: בקערה מערבבים בעדינות את פלחי התפוחים עם סוכר חום, מיץ לימון וקינמון.
2. מכינים את בלילת העוגה: מערבבים באמצעות מקצף ידני חלב סויה, סילאן, סוכר, שמן זית ותמצית וניל. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים בשנית. מוסיפים שוקולד קצוץ ואת פלחי התפוחים ומערבבים בזהירות באמצעות מרית או כף.
3. אופים: משמנים היטב את תבנית האפייה, מוזגים באופן אחיד את בלילת העוגה לתבנית ומשטחים מעט את התפוחים לשכבה אחידה. אופים ב- 180 מעלות למשך כ 50 דקות. מצננים קלות, מפדרים במעט אבקת סוכר ופורסים באמצעות סכין משוננת. אפשר בהחלט להגיש לצד גלידת וניל טבעונית.

-->

השאר תגובה

*
*

הרשמו לקבלת עידכונים חמים! הזינו כתובת אימייל:

אולי תאהבו גם את זה?