מתכונים

בראוניז עשירים בשוקולד

brownies-with-walnuts-and-coconut

מצרכים:
170 גרם חמאה
1/2 כוס שמנת
600 גרם שוקולד מריר
3 ביצים (M)
1 ו-1/2 כוסות סוכר
1 כפית רום (לא תמצית- רום אמיתי!)
1 כף גדושה של קקאו הולנדי
1/2 כוס קמח פחות כף.
1 כוס תוספת: שקדים/אגוזי מלך/שברי שוקולד/קוקוס טחון

בראוניז עם המון המון שוקולד, עשירים וטעימים שלא תוכלו לעמוד בפניהם…
הכמויות מיועדות לתבנית מלבנית לתנור. הבראוניז עמוסים בשוקולד לכן ניתן ורצוי לחתוך לקוביות קטנות- מיני בראוניז.

אופן ההכנה:

מרתיחים את השמנת והחמאה בסיר גדול , מוסיפים את השוקולד ומניחים לדקה כדי שהשוקולד יתרכך מעט, בוחשים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, מצננים בצד למס? דקות כדי שחום השוקולד לא יבשל את הביצים.
מוסיפים את הביצים, בהדרגה -אחת, אחת- מערבבים בכל הוספה של ביצה עד לקבלת בלילה אחידה ומבריקה, לאחר מכן מוסיפים את הרום והסוכר.
מערבבים פנימה את אבקת הקקאו והקמח, עד שמתקבלת תערוכת אחידה וללא גושים. מוסיפים את כוס התוספת ומערבבים.
שופכים לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות לכ- 15-20 דקות, עד שהתערובת כמעט יציבה לגמרי במרכזה.
לצנן ולחתוך לריבועים קטנים של 1.5X1.5 ס?מ ? ואם לא חיסלו את הבראוניז מיד? מומלץ לשמור בקופסא אטומה במקפיא.

-->

השאר תגובה

*
*

הרשמו לקבלת עידכונים חמים! הזינו כתובת אימייל:

אולי תאהבו גם את זה?