ייעוץ קולינארי

ייעוץ קולינארי

אני מזמינה אתכם, בעלי עסקים- החל מעסק בהקמה שנמצא בשלב הרעיונות ועד לבעלי עסקים עם מסעדה/בית קפה שעובד כבר שנים רבות, להיפתח להזדמנות חדשה לייעוץ קולינארי המתמקד במיני מתוקים משוקולד (פרלינים ,טראפלס, ממתקי שוקולד וכדומה)

הייעוץ הינו בתחום השוקולדים וכולל ייעוץ, והדרכה וליווי לתקופת זמן שתיקבע מראש על ידי שני הצדדים.

הייעוץ כולל הכוונה בבחירת המנות, הטעמים, אופן ההגשה, שילוב בתפריט לצד יתר המנות, תמחור (בניית דוח אקסל ייעדי לתמחור המנות) וכדומה.

 

 בעלי אולמות אירועים ובעלי קייטרינג יוקרתי וכמובן קונדיטוריות איכותיות  שמחפשות להוציא קו ייחודי מוזמנות גם הן ליצור קשר.

 

אז מה צריך לעשות?

למלא את הפרטים בטופס הזה ואני כבר אצור עימכם קשר ע”מ לתאם פגישת היכרות בלתי מחייבת בה תקבלו פרטים נוספים בהתאם לדרישתכם.

לאחר הבנה  של העסק נוכל לבנות  ביחד את התוכנית הקולינארית שמתאימה לעסק שלכם בתחום זה.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>