יאיר פיינברג

יאיר פיינברג

יאיר הוא שף בנשמתו ויזם באופיו.

יאיר הקים את חברת פיין-קוק, שעוסקת באיתור ובייבוא של מכשירי המטבח המתקדמים בעולם בחדשנותם ובאיכותם.

בנוסף לניהול חברת פיין-קוק, מייעץ יאיר למסעדות, ולמיזמים מיוחדים בתחום הקולינרי,  בנוסף מבשל יאיר בארועים פרטיים יוקרתיים. יאיר, שהיה גם היועץ הקולינרי של תכנית הטלוויזיה ‘קרב סכינים’, משמש כיום כיועץ של תערוכת “מבשלים”.

יאיר עוסק בהדרכה במסגרות שונות ובפעילות למען הקהילה.

יאיר השלים את לימודיו ב- Institute Paul Bocuse במגמת ניהול ואומנות הבישול. לאחר סיום הלימודים, עבד יאיר כחמש שנים במסעדות מובילות, מעוטרות בכוכבי מישלן, בפריס, בפרובנס ובטוסקנה.

לצד המקצועיות וההקפדה המקצועית, פיתח יאיר את הגישה שאוכל צריך להיות פשוט נגיש ומקומי ושילוב זה בא לידי ביטוי בתפיסת עולמו הקולינרית.

תפיסה זו תבוא לידי ביטוי עם פתיחתו של מלון הבוטיק הייחודי “Chez Eugene” אשר עתיד להיפתח במצפה רמון ובתוכו מקים יאיר ביסטרו שף שייצג תפריט מודרני, ישראלי ועשכווי.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>