פונדנט שוקולד משגע

פונדנט שוקולד משגע

כמויות ל: 6-8 כלים לפונדנט או סופלה (לא חד פעמי)

 

מצרכים:

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

115 גרם סוכר

30 גרם קמח

20 גרם שקדים טחונים דק

2 ביצים + 2 חלמונים (M)

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. לחמם תנור לחום גבוה, כ- 180 מעלות.
  2. ממיסים בקערה גדולה את השוקולד והחמאה בעדינות, אפשר על סיר עם אדים חמים או בפולסים קצרים ובעוצמה נמוכה במיקרוגל- עד להמסה.
  3. מניחים בצד להתקרר מעט.
  4. מוסיפים לקערה את הביצים והחלמונים בהדרגה עד להטמעה מלאה.
  5. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים את הקמח, השקדים הטחונים והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. מוזגים לכלים עד לגובה 2/3.
  8. מניחים את את הקוקטים בתבנית עם 2 כוסות מים רותחים באמצע התנור ל9-12 דקות (תלוי כמה נוזלי רוצים שהמילוי יהיה)

אופצית שדרוג ו”הפתעה”: להטביע במרכז המלית טראפלס(יש מתכון באתר) /קובית שוקולד/מרשמלו קטן

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>