מרק שוקולד מתובל

מרק שוקולד חם ומתובל

מצרכים:

275 מ”ל  חלב

350 מ”ל שמנת מתוקה

1מקל וניל

שוט ויסקי

מעט אגוז מוסקט והל (לפי הטעם)

200 גרם שוקולד חלב

200 גרם שוקולד מריר 70%

כפית דבש/סילאן

2 כפות קקאו הולנדי

מגוון פירות יער ותותים.

 

אופן ההכנה:

  1. משרים לילה מראש במקרר את החלב , השמנת והתבלינים.
  2. מרתיחים בסיר את החלב והשמנת ביחד עם מקל הוניל ההתבלינים והקקאו.
  3. מסירים מהאש,מגרדים את מקל הוניל לתוך השמנת ומוסיפים את השוקולד- טורפים היטב עד לקבלת מרק סמיך ואחיד.
  4. מוסיפים את הויסקי והסילאן/דבש ומערבבים שוב.

להגשה: יוצקים לקערה ומוסיפים חופן מתערובת פירות היער.

 

 

 

 

 

 

 

צילום: טלי שרון

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>