ממרח שוקולד ביתי

ממרח שוקולד אגוזי ביתי

מצרכים:

6 כפות חלב בטמפרטורת החדר

50 גרם חמאה

80 גרם שוקולד מריר קצוץ 70%

5 כפות גדושות של אבקת נוגט

קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל, בפולסים עדינים של 10 שניות.
  2. בוחשים את החלב פנימה ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את אבקת הנוגט והמלח ומערבבים עד שלא נותרו גושים.
  4. מעבירים לכלי זכוכית אטום ושומרים במקרר עד שבועיים- למריחה קלה רצוי להוציא כ-20 דקות לפני כן.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>