הפרלינים

(Praline)פרלין

פ??ר?ל?ין היא מילה מהמאה ה-18 לשקד מצופה בקרמל; כיום היא משמשת ככינוי לכל ממתקי שוקולד הממולא לרוב בגנאש או בכל מילוי אחר

בתמונה: פרלין שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו) במילוי פיסטוק קלוי ומרציפן ביתי

:טעמים נבחרים

שוקולד מריר/לבן ממולא בדבש נוזלי, תפוח וקינמון

שוקולד חלב ממולא בגנאש שוקולד לבן עם נענע טרייה

(שוקולד לבן ממולא בתפוח, ג’ינג’ר, קינמון ובד אפל (שנפס תפוחים

שוקולד לבן במילוי רסק ערמונים ושקדים מולבנים

כדורוני שוקולד מריר ממולאים בליקר דובדבנים/אייריש קרים/אמרטו/רום עם צימוקים וכדומה…

שוקולד מריר ממולא בגנאש שוקולד לבן עם צ’אי מסלה

שוקולד חלב/מריר ממולא בגנאש שוקולד חלב עם מיץ תפוזים טרי וגרידת תפוז

שוקולד מריר/חלב במילוי חמאת בוטנים ושוקולד לבן

…ועוד מגוון טעמים מיוחדים ומפתיעים

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>