קציצות

קציצות “שאריות” בתרמומיקס- 2 דקות עבודה!

טוב, זה לא חדש, אני מתה על התרמומיקס שלי! אבל הפעם אפילו הוא התעלה על עצמו.

הכל התחיל כשפתחתי את המקרר וראיתי שנשאר קצת  מזה, וקצת מזה וקצת מזה. ונזכרתי באבא שלי היה מומחה בלהכין פשטידת שאריות במחבת. וכשמה כן היא, הוא פשוט היה פותח את המקרר ורואה מה נשאר, מזה היינו מקבלים לארוחת ערב פשטידה (במחבת שהופכים אח”כ בזהירות עם צלחת גדולה) או תבשיל (במקרה שהיה גם בשר שצריך “לנצל”). לפעמים זה היה יוצא מעולה… ולפעמים ככה ככה.

אז קדימה למתכון, בלי הרבה ברבורים הפעם- קציצות של “שאריות” ב-2 דקות עבודה:

למה שאריות? כי זה מה שהיה לי במקרר אז זרקתי הכל פנימה… :-)

הכנסתי למכשיר את המצרכים הנ”ל:
4 פטריות יער
כ- 250 גרם שרימפס מנוקים (משקל לפני ניקוי)
1/2 קופסת טונה שימורים שהייתה במקרר

3 גבעולי בצל ירוק
1/2 בצל רגיל
חופן עלי בייבי
קצצתי 7 שניות במהירות 7

הוספתי:
ביצה
כף גדושה של קמח חומוס
מלח ופלפל
וחצי כפית א.סודה לשתיה

קיצצתי לקציצות באמצעות 2 כפות והחלקתי לשמן חם.
( הבלילה מאד רכה, אי אפשר לכדרר בידיים)

וליד הכנתי מקרוני ברוטב עגבניות- שיהיה לילדודס עם מה לאכול את הקציצות, מבחינתי מספיק סלט ירוק ליד, וזהו , אני יכולה למות מאושרת ושמחה!

בתיאבון!


Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>